USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Володимирі рідним полеглих захисників вручили їхні посмертні ордени

14 Грудня 2023 14:14
Сьогодні у Володимирі відбулося вручення низки нагород, серед яких – посмертні ордени полеглим захисникам нашої громади.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Після хвилини мовчання за усіма загиблими воїнами відзнаки вручив начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковник Валентин Корнієнко.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності держави, самовіддане виконання військового обов’язку посмертними орденами «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено Андрія Мельницького, Сергія Гавури та Володимира Пукалюка. Нагороди отримали рідні військовослужбовців.
«Ваші рідні та близькі віддали найцінніше – життя, обороняючи рідну землю від ворога. Доземний вам за це уклін, щиро дякуємо за подвиг ваших синів, чоловіків та батьків. Вічна їм шана та пам’ять», – зазначив Валентин Корнієнко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus