USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Володимирі-Волинському за 500 тис. облаштують майданчик зі штучним покриттям

5 Липня 2018 07:00
На облаштування дитячого майданчика зі штучним покриттям біля школи №3 у Володимирі-Волинському спрямують 500 тисяч гривень.

На пропозицію народного депутата Ігоря Гузя гроші на це передбачили в держбюджеті. Частину коштів на втілення цього проекту спрямує і міськрада, інформує БУГ.

Територія майданчика не оновлювалася ще від часу будівництва освітнього закладу. За допомогою до нардепа в цьому питанні звернулися трудовий колектив школи та батьківський комітет. Відтак, кошти передбачили і вже розпочали будівельні роботи, зокрема, зняли верхній шар та демонтували старі конструкції, зробили замір меж території майданчика.

Це вже буде третій майданчик зі штучним покриттям, який втілюється у Володимирі-Волинському за частку субвенції «соцеконому». Перший – на вулиці Ковельській – такий собі міні-стадіон, другий ж – у районі військового містечка.

У 2017 році для потреб НВК «ЗОШ I-III ст. № 3 – ліцей» купили ще комп’ютер, ноутбук, принтер та телевізор. На ці цілі за сприяння парламентаря із «соцеконому» спрямували 30 тис. грн. У школі навчається майже 1200 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимирянин Показати IP 5 Липня 2018 10:59
На ту школу виділяють найбільше грошей. А діти, які навчаються в інших школах міста, також заслуговують і майданчиків, і компютерних класів, і інтерактивних дошок і так далі. Просто директором даної школи є батько першого заступника мера міста. Далі без коментарів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus