USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському хочуть встановити світломузичний фонтан

2 Серпня 2016 23:27
Проект фонтану, який планують встановлювати у парку “Слов’янський”, презентували у Володимирі-Волинському.

Про це йшлося під час оперативної наради із керівниками структурних підрозділів міськради у міського голови 2 серпня, - повідомляє БУГ.

“Місце під фонтан вибране із врахуванням необхідності розгрузити центральну, вхідну частину парку. Доповнимо фонтаном композицію із скульптур князів. Запропоновано не робити чашу (басейн), а розмістити фонтан на твердому покритті, встановивши металічну конструкцію. Будуть використані аркові елементи, які характерні для Володимира-Волинського. На них будуть розміщені скульптури та історичні постаті нашого міста. Зверху буде стилізований купол і над ним герб міста”, – розповів начальник управління архітектури Тарас Киба.

Навколо фонтану планують організувати зону відпочинку. А також обіцяють, що фонтан буде підсвічуватись різними кольорами та із музичним супроводом.

Запропонована концепція розміщення фонтану у Володимирі-Волинському наразі виноситься на розгляд Громадської ради. Якщо ж члени ради погодять проект, то розпочнеться проектування та й самі роботи над встановленням фонтану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Інна Показати IP 3 Серпня 2016 01:29
Фонтан можна встановлювати тільки за кошти меценатів. У Володимирі 50% вулиць неасфальтовані, без освітлення, 70% потребують капітального ремонту. На центральній вулиці Ковельській сморід від старих колекторів каналізації, яку треба повністю по місту оновлювати
User Показати IP 3 Серпня 2016 09:07
Інна не пиши фігню! У місті повним ходом проходить ремонт вулиць про які 70% ви там говорите! А фонтан це гарна ідея!
Анонім Показати IP 3 Серпня 2016 09:12
Так. А в Луцьку віз і нині там.
це царьок саганюк Показати IP 3 Серпня 2016 11:44
тягне до синка наркомана людей до бару вІн думае що хитрІший за всІх а вІн просто злодІй якого поки що не злапали І ще не посадили з конфІскацІею
Ми Показати IP 10 Серпня 2016 13:48
Сам ти наркоман! Інна, а ти з дуба звалилась? за два лімони мона хіба зо тридцять кришок на каналізації поміняти, а не колектори потсавити... чудо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus