USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинянки забрали контрафактного алкоголю та тютюну на півмільйона

16 Травня 2018 12:41
Значну партію алкогольної та тютюнової продукції, яка незаконно зберігалася в житловому приміщенні та транспортному засобі мешканки Ковеля, виявили податківці у рамках операції 2Акциз-2018».

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, було виявлено та вилучено 6 500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, 50 літрів спирту та 70 пляшок фальсифікованих горілчаних виробів різних торгових брендів.

Окрім того, на подвір’ї підприємливої ковельчанки виявлено транспортний засіб, що використовувався для транспортування та розповсюдження фальсифікованих підакцизних товарів, який також вилучено в ході проведення санкціонованих заходів.

Відтак, за результатами проведених заходів правоохоронцями з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей орієнтовною вартістю понад півмільйона гривень.

При цьому повідомляємо, що вказана громадянка неодноразово потрапляла в поле зору працівників податкової міліції Волині за фактами вчинення аналогічних правопорушень, за що останню притягнуто до відповідальності.

На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 16 Травня 2018 12:44
то для власних потреб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus