USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У волинянина вдома вилучили зброю, понад тисячу набоїв та боєприпаси

2 Листопада 2020 14:50
Карабін з оптичним прицілом, 1 072 набої різних калібрів та боєприпаси Першої та Другої світових воєн виявили правоохоронці під час санкціонованого обшуку у жителя Ківерцівського району.

Про це повідомляє поліція Волині.

Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України працівники сектору кримінальної поліції Ківерцівського відділу поліції у суботу, 31 жовтня, провели обшуки за місцем проживання фігуранта справи – 53-річного жителя одного з сіл району.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили карабін з оптичним прицілом невстановленого калібру з явними ознаками переробки, 147 набоїв калібру 7.62 мм, 925 набоїв невідомого калібру та боєприпаси Першої та Другої світових воєн.
Вилучене направили на відповідні експертизи, відомості – долучили до справи.

До слова, декілька тижнів тому цього чоловіка за підозрою у браконьєрстві переслідували активісти однієї з громадських організацій, тоді громадянин погрожував підірвати гранату. Як з’ясувалося нині, волинянин за місцем проживання зберігає цілий арсенал зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 2 Листопада 2020 16:38
потрібно було дурбелика посадити на ті боєприпаси і підірвати
Олександр Показати IP 2 Листопада 2020 18:08
В ГАРАЗДЖІ В ЛІСІ ДІТИ ЩО НЕДІЛІ З МЕТАЛОШУКАЧАМИ БІГАЮТЬ.В ЦЮ НЕДІЛЮ САМ БАЧИВ ,ЩО ГРАНАТУ ІРЖАВУ ВИКОПАЛИ.ТУТ ЩЕ БАГАТО ВСЯКОГО "ДОБРА"З ВІЙНИ ЛИШИЛОСЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus