USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У волинському селі провели турнір з волейболу

4 Червня 2019 10:07
Одна із проблем, які жителі села Чорноплеси порушували під час особистого прийому народного депутата Ігоря Гузя, стосувалася встановлення у селі дитячого майданчика. При наявності якого не тільки малеча мала б де провести час, а й дорослим було б місце зібратися у вихідний день, обговорити останні новини, відволіктися від щоденної селянської праці, пише Кордон.

Проблема актуальна ще й тим, що у селі немає установ соціальної сфери: початкова школа і клуб закриті, магазин теж не працює. Варто зазначити, що парламентарій охоче відгукнувся на прохання селян, й невдовзі за його ініціативи з державного бюджету виділили 50 тисяч гривень для дитячого майданчика, який вирішили встановити неподалік колишньої школи.

Поряд місцеві активісти облаштували волейбольний майданчик, і тепер у селі з’явилося місце для активного відпочинку.
Під час урочистого відкриття цього об’єкта громаду привітали: Ігор Торба – помічник народного депутата Ігоря Гузя, в.о. сільського старости Анатолій Дубій, депутат Любомльської ОТГ Микола Троць. Окрім того, Ігор Торба вручив подяку від нардепа сільському активісту Чорноплесів Андрію Ступачуку.

Настоятель місцевої парафії отець Ярослав провів освячення майданчика, а учасники художньої самодіяльності підготували невеличкий концерт.

Також під час свята відбувся турнір з волейболу, в якому взяли участь команди «Ветеран» (Любомля), Чорноплесів, Виганки і Почап. У гострій, запеклій і безкомпромісній боротьбі перемогу здобули спортсмени «Ветерана».

Для дітей організатори підготували солодкий стіл, також їх розважали аніматори. Ввечері святкову програму завершила дискотека, яку організували за сприяння фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus