USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У затриманого за розбій волинянина знайшли зброю, набої та кілограм канабісу

18 Січня 2024 15:55
Учора, 17 січня, до поліції звернувся 35-річний житель Луцького району. Чоловік повідомив, що у власному будинку його побили та пограбували, відібравши дорогу техніку. Поліцейські оперативно встановили, що зловмисник – 39-річний волинянин, односелець потерпілого.

Про це повідомили в ГУНП Волині.

Під час проведення слідчих дій в його помешканні з залученням спеціалістів вибухотехнічного відділу та кінолога зі службовою собакою виявили та вилучили викрадені речі. Окрім того, в оселі знайшли дві гранати, два десятки набоїв, пістолет та майже кілограм канабісу.
Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читати ще: Волинські поліцейські за гарячими слідами викрили двох злодіїв

Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Розглядають питання про обрання йому запобіжного заходу.
Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами – за ч. 1 ст. 263 ККУ та за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – за ч. 1 ст. 309 ККУ.

Слідство триває.

За вчинене йому загрожує, зокрема, до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus