USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Збройних силах України – вже 5 випадків коронавірусу

8 Квітня 2020 11:47
Станом на 7 годину 8 квітня в Збройних силах України зареєстровано 5 випадків захворювання на COVID-19, з них 1 летальний.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ, передає Волинь24.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 118 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 19 осіб.

Новий випадок захворювання підтверджено у військовослужбовця Київського гарнізону, що з 03.04 знаходився на самоізоляції у зв’язку із контактом з хворою особою. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби. Особи, що контактували з цим військовим перебувають на самоізоляції.

Нагадаємо, 6 квітня у Збройних силах від коронавірусної хвороби померла жінка, працівник ЗС України однієї з військових частин з Івано-Франківської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus