USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У зелених мавпочок з Луцького зоопарку народилося маля

23 Січня 2018 16:48
У зелених мавпочок, які мешкають у Луцькому зоопарку 3-й рік поспіль, чергове поповнення.

За попередньою інформацією, це «хлопчик», інформують на сторінці зоопарку.

Нагадаємо, у жовтні 2015-го з нагоди відкриття після реконструкції, харківський «Екопарк Фельдмана» подарував двох зелених мавпочок. «Це означає, що вертаються мавпи, яких не було у нас протягом минулих двадцяти років», – зазначила тоді директор підприємства Людмила Денисенко.

А березень 2016-го приніс щодо цих тварин першу гарну звістку – у пари, яка замешкала у Луцькому зоопарку, народилося дитинча. Маля (самця) назвали Аватаром. І вже у грудні того ж року у нього з’явилася сестричка – Санта.

"Сімейство стало надзвичайно популярним серед відвідувачів. І не лише тому, що тваринки – екзотичні. Спостерігати за стосунками у цій родині – особливе задоволення. Тож і відвідувачів поблизу їхнього вольєру – завжди чимало.

А на завершення 2017-го зелені мавпочки потішили і себе, і наш колектив, і вас, любі відвідувачі, черговою гарною новиною – поповненням у цих приматів. Маля народилося на початку грудня. І про новину ми не повідомляли, аби не злякати батьків чи малят надмірною увагою відвідувачів.

Нині ж щиро запрошуємо на гостину. Повірте, що не зможете відірватися від вольєру, спостерігаючи, як мама піклується про маля, як оберігає сімейство татусь, як бавляться із найменшеньким його старші братик та сестрички. Кумедні та трепетно-ніжні зелені мавпочки чекають на вас, наші давні і нові друзі!" - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus