USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Житомирі команда волинських бійців здобула більше 10 нагород

5 Квітня 2016 10:49
Вихідними команда кращих волинських бійців поїхала представляти честь області на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА. Конкуренція була величезна – близько 500 спортсменів, а в одній ваговій категорії було кілька десятків претендентів на звання кращого.

Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА відбувся вихідними у Житомирі.

Як розповідає тренер Олександр Кулаков, в цьому заході взяли участь лише найкращі спортсмени з Волині, а саме ті, хто пройшли відбори на чемпіонатах області та навчально-тренувальних зборах. Зокрема, достойними представляти честь області стали переможці та призери чемпіонату області з ММА, що відбувся 12-го березня у Волинському боксерському клубі Олімпійського резерву «Естет».

«Цьогорічний чемпіонат України продемонстрував найвищий рівень конкуренції та підготовки спортсменів, адже у вікових групах юнаків, юніорів та молоді кількість учасників у вагових категоріях перевищувала 20, а в деяких і 30 чоловік! Нашим хлопцям прийшлося нелегко, адже для того, щоб ступити на бажаний п’єдестал, необхідно було здобути перемогу щонайменше у трьох дво-трираундових поєдинках.

Конкуренція справді дуже висока, адже всі провідні команди України з ММА активно приймають участь у професійних турнірах, мають сучасно оснащені спортзали та запрошують спеціалістів бойових мистецтв з Бразилії, Японії та Європи. Слід віддати належне продемонстрованому справжньому бійцівському духу наших хлопців, адже билися вони на межі своїх можливостей й гідно виступили», – розповідає Олександр Кулаков.

У результаті напружених двобоїв, волиняни здобули бронзові нагороди:

- Сломінський Ілля (10-11 років, до 33 кг) – ВРКРБ «Інсайт»

- Проць Дмитро (10-11 років, до 36 кг) – ВРКРБ «Інсайт»

- Пасич Іван (12-13 років, до 36 кг) – СК «Воїн»

- Гладченко Максим (12-13 років, до 52 кг) – ВРКРБ «Інсайт»

- Палубицький Владислав (14-15 років, до 39 кг) – СК «Воїн»

- Гуславський Андрій (14-15 років, до 48 кг) – СК «Воїн»

- Грицюк Андрій (14-15 років, понад 65 кг) – ВРКБМ «Прайд»

- Ковальчук Назар (14-15 років, понад 65 кг) – ВРКБМ «Прайд»

- Толосюк Владислав (16-17 років, до 70 кг) – ВРКБМ «Прайд»

Срібло привезли додому:

- Фердолевський Олексій (16-17 років, понад 80 кг) – СК «Воїн»

- Альберда Олексій (16-17 років, до 75 кг) – ВРКБМ «Прайд»

Золото здобули:

- Бодак Назар (10-11 років, до 52 кг) – ВРКРБ «Інсайт»

- Хринюк Демян (16-17 років, до 48 кг) – ВРКБМ «Прайд»

Як кажуть спортсмени, виступ на цих змаганнях став можливий завдяки допомозі небайдужих людей та їхній підтримці, зокрема: щиру подяку висловлюють Президенту Волинської федерації змішаних єдиноборств ММА Смолці Михайлу Михайловичу, СК «Воїн» висловлює подяку мережі кафе-ресторанів «Базилік», рекламному агентству «Аполінарія» та «Патріот Агро», ВРКБМ «Прайд» висловлює подяку Юзюку Дмитру Ігоровичу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus