USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У зоні бойових дій загинув 42-річний прикордонник з Волині

29 Березня 2022 15:42
Синьо-жовті стяги у Володимир-Волинській громаді знову приспущені у жалобі – у війні за незалежність України з російським агресором загинув житель села Новосілки Микола Ткачук.

Про це інформує голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка у Фейсбуці.

У 42-річного прикордонника, який багато років служив на заставі імені Івана Пархоменка, залишилось троє донечок, молодшій з яких всього 5 років, та дружина.

«Особисто знав загиблого Миколу ще з часів свого головування у Зарічанській сільраді. Як зараз пам’ятаю його на велосипеді у військовій формі з наплічником на спині. Він був чудовим сім’янином, сумлінним, працьовитим та активним чоловіком, який постійно брав участь у громадському житті села», - щемливо згадує загиблого Ігор Пальонка.

Прощання з Героєм та панахида відбудеться завтра, 30 березня, у соборі Різдва Христового. Початок об 11:00.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus