USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочав роботу «Центр захисту прав студентів»

7 Жовтня 2008 15:42
З 1 жовтня у місті Луцьку розпочинає свою роботу «Центру захисту прав студентів», який буде надавати консультаційну допомогу в розв’язанні проблем молоді , зокрема, студентства. Про це 7 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Упродовж трьох місяців Центр проведе семінар-тренінг «Правове становище  студентів вищих навчальних закладів України», соціологічне опитування студентів. випуск буклетів та інформаційних матеріалів, а також вже   відкрита  громадської приймальня та «гаряча» телефонна лінія.
Як розповів керівник проекту Валерій Пельц, «ні для кого не секрет, що молоді люди, які тільки починають  свій життєвий шлях, майже  не обізнані з Законодавством України і не в змозі самі захистити свої права, які досить часто (якщо не постійно)  порушуються під час навчального процесу, у гуртожитках та й в інших сферах студентського та молодіжного життя.
Студентське самоврядування, яке досить часто нав’язане «зверху», носить у більшості випадків «декоративний» характер, і якщо і вирішує якісь питання, то тільки не питання правового захисту чи правової освіти студентів. Це призводить до зневіри молоді, зокрема студентів, у тому, що за допомогою різних демократичних методів громадські організації, чи вони особисто, зможуть захистити свої права».
Довідково:
«Центр захисту прав студентів» створюється на базі двох громадських організацій  ВОМГО «Батьківщина молода»  та  ВОМГО «Народно-демократична ліга молоді», за підтримки Відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради, Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
Телефонні номери «гарячої лінії»: телефон 78-24-87, мобільний 8 093 766 94 71.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus