USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чехію «атакує» велика вода. ФОТО. ВІДЕО

3 Червня 2013 08:53
Понад 50 станцій метро пошкодила повінь у Празі. У місті - евакуація населення.

Про це пише ТСН.

Так, у 40 містах Чехії вже оголосили третій, найвищий рівень небезпеки. Наразі відомо про двох загиблих. Одна жінка померла у невеликому населеному пункті за 30 кілометрів на південь від Праги. Також у лікарні помер чоловік, який постраждав при обваленні власного будинку, змитого водою в містечку Тржебеніце під Прагою.

Ще троє рятувальників вважають зниклими без вісті. Прем'єр-міністр країни Петро Нечас виступив зі спеціальним зверненням: «Боюся, що найгірше у нас ще попереду. Всі задіяні структури працюють на повну потужність, один на один зі стихією не залишиться ніхто».

Він поінформував, що зі стихією вже бореться 200 військовослужбовців чеської армії.

У місті почалася евакуація населення. Зокрема евакуювали 79 пацієнтів з празької лікарні «На Франтішку». Вода залила там господарські будівлі, корпуси установи не постраждали.

Також розпочали евакуацію тварин із Празького зоопарку. Їх переводять в ту частину звіринця, яка розташована на високому скельному масиві, де повінь не заподіє їм шкоди. У першу чергу туди переводяться дрібні хижаки та екзотичні птахи.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus