USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У день «трьох дев’яток» у Луцьку – лише один шлюб

9 Вересня 2009 12:37
Сьогодні, у містичний день «трьох дев’яток», Луцьк «шлюбна лихоманка» не охопила. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіли у міському РАЦСі.
Як розповіла працівниця відділу реєстрації шлюбу установи, у Луцькому РАЦСі у цей день братиме шлюб лише одна молода пара. «І то це тільки тому, що у інший день у них ніяк не виходить, а не через таку дату», – зазначила пані.
Також працівниця РАЦСу зазначила, що дата реєстрації шлюбу ніяк на подальше життя молодих на її думку не впливає. «Все залежить від самих наречених. І, думаю, якби це дійсно приносило щастя, то шлюби реєструвалися тільки у такі дні», – сказала вона.
Пані додала, що жодного ажіотажу ні торік, ні позаторік із реєстрацією у такі «особливі дні» у Луцькому РАЦСі не було. Окрім того, у середу в установу неприйомний день.  
 Нагадаємо, торік, 8 серпня 2008 року, шлюб зареєстрували 28 пар молодят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus