USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Горохові протестують проти високих тарифів

20 Липня 2011 16:01
Мешканці міста Горохова, що на Волині, протестують проти чергового підвищення тарифів на постачання води та комунальні послуги: зі своїми вимогами вони прийшли у кабінет горохівського міського голови.
Люди представляли колективи мешканців майже всіх сорокаквартирних горохівських п'ятиповерхівок, що на вулицях Луцькій, Львівській, Богдана Хмельницького, Ватутіна, – пише Волинь-нова.
До колективного протесту горохівчан спонукало розповсюджене місцевим виробничим управлінням житлово-комунального господарства оголошення про те, що згідно із відповідним рішенням Горохівської міської ради з 1 серпня комплексний тариф за постачання води і водовідведення буде становити у місті, за наявності у квартирі водяного лічильника, 9 гривень 40 копійок за кубічний метр.
Тим часом попередній стрибок тарифу за водопостачання і водовідведення відбувся тут 1 січня нинішнього року. Тоді він зріс від 7,53 гривні за метр кубічний до 8,66 гривні.
Це при тому, що тарифи на воду і водовідведення в Горохові помітно вищі, ніж у багатьох інших містах області, в тому числі – і в Луцьку, – йдеться у публікації.
Несправедливими вважають мешканці Горохова і тарифи на вивезення побутових відходів та інші комунальні послуги, плата за які визначається не від кількості реальних користувачів цими послугами, а від площі квартир, що належать їх користувачам.
Тим часом міський голова Віктор Годик оголосив, що рішення міської ради про підвищення з 1 серпня тарифів на постачання води та водовідведення до 9,4 гривні за кубометр відмінено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus