USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцях п’яний чоловік погрожував школярам ножем

11 Вересня 2009 10:29
Днями до Ківерцівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий із ножем  увірвався до однієї зі шкіл райцентру і  погрожував школярам розправою. Про це 11 вересня інформують «Волинські Новини».
 
На місце події відразу прибули правоохоронці, які і встановили причину такого несамовитого поводження чоловіка. Як повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області, ним виявився 45-річний житель міста Ківерці. Затриманий уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності.  Виявляється, до школи він завітав, аби… помститися школярам.
 
Чоловік розповів, що уже довгий час потерпає від учнів школи, розташованої неподалік його домівки. Неодноразово неповнолітні бешкетники били вікна його помешкання, всіляко шкодили на подвір’ї.  Чоловік звертався до батьків дітей, просив припинити це неподобство. Та марно… Наступного дня все повторювалося знову.
 
Терпіння чоловіка увірвалось, коли вікно та двері його будинку були розбиті камінням, а ззовні будівля закидана  курячими яйцями. Розлючений чоловік схопив молоток та ніж і кинувся до школи.
 
«Коли вип’ю – стаю дурним. Не мав я на  меті комусь нашкодити, хотілось просто провчити розбишак», – так пояснив Ігор свою поведінку правоохоронцям. Цього разу хуліганська витівка, крім переляку учнів та вчителів, не завдала шкоди. А якби все обернулось інакше?
 
Наразі правоохоронцями вирішується питання відносно зловмисника про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу «Хуліганство», що передбачає обмеження волі до трьох років.
 
Начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Ігор Муковоз вважає, що безпека дітей у школі – це справжня проблема. Питання охорони шкіл є актуальним щонайменше вже з десяток років. Адже у приміщення можуть потрапити зовсім чужі люди. Були випадки, коли сторонні особи забирали речі учнів та зникали. Але найгірше – вони можуть зашкодити дітям. Причин для побоювань більш ніж достатньо. Особливо небезпечними є люди, які розповсюджують наркотики. Тому доречним буде ввести у школах надійну охорону, адже саме ми – дорослі –повинні берегти майбутнє нації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 16:50
А ще потрібно займатись вихованням учнів як в школі, так і батькам вдома, адже і биття вікон це дії злочинні і органи внутрішніх справ мали б провести роботу з учнями за цим фактом, а не розводити руками, як вони часто роблять.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 21:44
Згоден з дописувачем.. Правоохоронним органам необхідно працювати також з хуліганством школярів. А то навіть у адекватної людини може увірватись терпець від таких дій неповнолітніх хуліганів..
Ківерчук Показати IP 12 Вересня 2009 14:59
"Коли вип’ю – стаю дурним." І це, замітьте, о 10.30 ранку. Ганятися за першим попавшим школярем з каменюкою і ножем почав з парку. При чому тут охорона школи? Але і поставити навколо школи нормальну огорожу (а не якусь пародію), щоб територія не була прохідним двором, уже давно на часі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus