USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Кучми не було наміру вбивати Гонгадзе, – генпрокурор

27 Травня 2011 14:10
Генеральний прокурор України Віктор Пшонка впевнений, що у екс-президента Леоніда Кучми не було наміру вбивати журналіста Георгія Гонгадзе, і тому йому інкримінують лише перевищення службових повноважень.
«Порушено кримінальну справу за перевищення службових повноважень. У Кучми не було наміру на кінцевий результат трагедії», – сказав Пшонка в інтерв'ю Дзеркалу тижня.

При цьому він зазначив, що у «справи Гонгадзе» завжди був політичний фон, включаючи акцію протесту «Україна без Кучми», і за всім цим «стояли різні люди, зацікавлені в тому чи іншому результаті цієї справи».

«Врешті-решт ми зібрали всі матеріали, що стосуються Леоніда Кучми, в одній справі... Слідство досліджувало все, що пов'язано з Кучмою. Хай суд зважить всі «за» і «проти» і відповість, нарешті, на це питання», – сказав генпрокурор.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура України завершила розслідування кримінальної справи щодо Леоніла Кучми.
Кримінальну справу проти нього порушено 21 березня 2011 року. Кучму звинувачують у перевищенні влади і службових повноважень, що призвели згодом до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка з володимира Показати IP 28 Травня 2011 09:32
Оба на. Оце ж результат нашого "гуманного правосуддя "!!!. Зазначу Адольф Гітлер, Августіно Піночет та ін. відомі особи теж власноруч нікого не вбивали і не мали наміру вбивати. Але чомусь вони оголошені злочинцями. Чи може А.Гцтлер також перевищив свої повноваження Канцлера, і відповідно переглянути вирок і його зміни на " ...перевищення службових повноважень Канцлера Райху" ?Отаке то наше "українське правоблуддя"
Людмила Показати IP 29 Травня 2011 20:09
Я переконана. що Кучму підставили , так як і підставляли Ющенка. Праведник Литвин з Катериною не одну душу запропастили, наша Катя - фрукт ще той. Лимтвин, Катя - не одну душу запропастили. Памятаєте, як Катя своєю спідницею постійно пилюку перед Перзидентом Л.Д.Кучмою підмітала, без мила в жопу Ку4чмі лізла, став президентом В.А.Ющенко - Катя з Литвином туту як тут: демократи б..., перші, Такі гади підставляли Президента Л.Д.Кучму, В.А.Ющенка, підставлять В.Ф.Януковича. Доки Катерина Ващук, Лимтвин, Кирильчук і з ними лежащі будуть в ВР, Жулинський, соколовський - будуть крутитися біля Президента - Уцкраїна буде падати на "дно", а Президента будуть підставляти по повній програмі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus