USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцькій закусочній готували небезпечні страви

25 Липня 2011 13:28
Протягом тижня у Луцьку санстанція, перевіривши 21 заклад торгівлі та ресторанного господарства, у 15 випадках виявила порушення санітарного законодавства.
При цьому наклали 15 штрафів на суму 2941 гривня. Про це повідомили у санепідстанції міста Луцька і Луцького району.
Зокрема, в гуртівні «Пакко» ТзОВ «Пакко-Холдінг», що на вулиці Ковельській, 68а, виявленоили незадовільне утримання рампи, де розвантажують продукти харчування і продовольчу сировину.
У закладі фасування продовольчої сировини і готових до вживання харчових продуктів проводилось в одній зоні, зважування на одній вазі. Грубо порушувалось товарне сусідство при зберіганні харчових продуктів у холодильній камері.
За виявлені порушення заступника керуючого магазином притягнуто до адміністративної відповідальності.
В кафе «У тата», що на вулиці Московській, 69, кухонний посуд використовувався не за призначенням. При цьому, запевняють у САС, маркування прибирального інвентарю та розроблювальних ножів було стерте, своєчасно не оновлювалося.
Порушення товарного сусідства виявили і в кафе «Мадагаскар», що на проспекті Молоді, 7а: сира і готова продукція зберігались поряд.
За допущені порушення директора кафе оштрафовано.
У кафе «Фламінго» на проспекті Молоді,5а, до роботи були допущені працівники без медичного огляду.
Тут також не дотримувалися умов миття кухонного інвентарю, правил особистої гігієни. При цьому, кажуть у санстанції, заклад працював при несправному туалеті.
Працівників кафе відсторонили від роботи до проходження медичного огляду, діяльність кафе зупинили до усунення виявлених порушень. Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності.
У закусочній «Шерідан», що на території Центрального ринку, порушувався погоджений асортимент продукції.
При відсутності умов в закусочній виготовляли епіднебезпечні страви. Дезрежим, товарне сусідство порушувались. До роботи були допущені працівники без медичного огляду.
За виявлені порушення підприємця оштрафували, робітників відсторонили від роботи до проходження медичного огляду.
У кафе «Кульбаба» та магазині «Щоденник», що на вулиці Кравчука, 42а, порушувались правила товарного сусідства при зберіганні харчових продуктів, виробничий інвентар використовувався без маркування.
Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності за порушення вимог санітарних правил.
У торговій точці № 1П торгового комплексу «Караван» на вулиці Карпенка-Карого, 1, в продажі були м'ясопродукти без супровідних документів. Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анна Показати IP 25 Липня 2011 13:42
Такі перевірки потрібні! Бо там таке робиться! В Пакко в морозильці, де молочні продукти, завжди такий запах, так грязно, розлите молоко, ліпкі сирочкі дитячі і.т.д.
Саша Показати IP 25 Липня 2011 15:17
Так, такі перевірки доречні.
Свідок Показати IP 25 Липня 2011 16:15
А де в цьому списку ПІКНІК,що на Теременський озерах????
лучанка Показати IP 25 Липня 2011 18:03
ну да, если хоть немного теребить, ну не исправятся, так хоть какой-то штраф в казну попадет..
Небайдужа Показати IP 25 Липня 2011 18:53
ТАКЕ-СКРІЗЬ!!!
Л А Д О М И Р Показати IP 25 Липня 2011 23:55
"виявленоили незадовільне утримання рампи, де розвантажують продукти харчування і продовольчу сировину" .А не все рівно? Маразм
ПВЗЦ Показати IP 26 Липня 2011 18:41
Список пристойних кафешок був би корисним.
Лучанка Показати IP 28 Липня 2011 12:35
Згідна, а не назвали найслабших...,оце що Мадагаскар і все, а ніби у інших все ідеально:) Заплатили і тому не було перевірки або все згідно стандартів ідеально=), сміх і гріх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus