USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому замку «побував» князь Володимир. ФОТО

26 Травня 2013 17:22
У стінах Луцького замку відзначали Пасху. Це благодійна акція зі збору коштів онкохворим дітям, яка відбулася 26-ого травня у рамках святкування 1025 –річчя Хрещення Русі.

Організатори заходу - молодіжний відділ при волинській єпархії української православної церкви і благодійний фонд «Стопрак».

Розпочався захід театралізованим дійством: князь Володимир прибуває до Лучеська. Сцену зіграли артисти Волинського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Першими відкрили свято хор «Дзвони Волині» із Луцького Храму всіх святих землі Волинської. А до присутніх звернулися керуючий Волинської єпархії митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, луцький міський голова Микола Романюк, а також заступники голів облдержадміністрації і обласної ради Олександр Курилюк і Валентин Вітер. Представники ж духовенства і влади під час заходу пожертвували гроші для онкохворих дітей.

А протоієрей Григорій Коваленко зачитав побажання від митрополита Київського і всієї України УПЦ Володимира: «Фестиваль, що поєднує духовне просвітництво з благодійністю, нехай воскреслий Христос допомагає вам у ваших справах».

Загалом у заході взяло участь більше 20 хорів та солістів. Завадив дещо святу дощ, який трохи розігнав глядачів.





























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus