USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку будівельники не впорались з будівництвом кардіоцентру

25 Вересня 2013 15:15
Відкриття кардіологічниго центру на базі Луцької міської клінічної лікарні вкотре перенесли. Цього разу його запланували на середину жовтня, десь на Покрову. Винна у всьому будівельна фірма-підрядник. Вигравши тендер і не маючи досвіду роботи на таких об'єктах, вони не впорались із поставленим завданням. Зі слів Луцького мера Миколи Романюка, «в операційній, де має бути стерильно, зробили все гірше, ніж у корівнику».

Про це пан Романюк розповів 24 вересня у передачі «Місто: як воно є» на радіо СіД-FM, - інформує «Слово Волині».

«Тендер виграло акціонерне товариство «Вишків». Це фірма, яка недобросовісно виконала роботи, зірвала терміни їх виконання і не дотрималася технологій, які потрібні при будівництві операційних та інших приміщеннях, що знаходяться поруч», - наголосив під час прямого ефіру міський голова.

Із його слів, будівельників примусили все переробити. Їм довелося запрошувати спеціалістів зі сторони, бо у фірми-підрядника «на сьогодні немає таких спеціалістів і за цю роботу їм не варто було братися».
Наразі, як наголосив Романюк, «всі недоліки виправили».

«За тиждень-два кардіологічний центр плануємо відкрити. Ми будемо одним із небагатьох обласних центрів України із двома кардіологічними центрами. У міській лікарні робитимуть операції, звісно, простіші, не на відкрито серці. Тут буде дуже хороший ангіограф і спеціалісти чудові. Та дуже прикро, що втрачено стільки часу через безвідповідальність будівельників», – каже Романюк.

Також міський голова Луцька наголосив, що більше не хотів би «з цією фірмою мати ніякої справи у Луцьку взагалі».
«Не хочу спинятися на деталях їхньої роботи, але в операційній лінолеум по кутках задирався, а між стіною і плінтусами у шпарини можна було вставити пальці. Це ж операційна, де має бути все стерильно. А вони зробили гірше, перепрошую, ніж у корівнику», - сказав у передачі мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
цікаво Показати IP 25 Вересня 2013 15:55
А яким чином фірма, що не має відповідних спеціалістів, виграла тендер? І якість робіт, які здійснює Вишків побачили тільки тепер. Раніше міськрада нічого не баила і не чула!
z Показати IP 25 Вересня 2013 16:22
У Смаля не менший досвид ниж у Чорнухи и Стефановича просто Смаль перестав бути входячим такщо понти тут не до чого
z Показати IP 25 Вересня 2013 16:22
У Смаля не менший досвид ниж у Чорнухи и Стефановича просто Смаль перестав бути входячим такщо понти тут не до чого
Лучанин Показати IP 25 Вересня 2013 18:07
Смаль такий досвідчений і Заслужений будівельник що всі обєкти які робив і здавав були зроблені гірше корівників.Добре було йому під крилом у Кривицького.
Фанат до Лучанин Показати IP 25 Вересня 2013 20:09
Може то колишній радник Кривицький і посприяв колись виграшу тендеру тією фірмою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus