USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку моніторили Шенгенську візу

9 Вересня 2008 13:10
Асоціація захисту прав молоді Волині представила «Моніторинг сприяння належному виконанню Угоди про спрощення оформлення віз». Така соціологічна акція відбувалася у місті Луцьку протягом липня-вересня 2008 року. Про це 9 вересня повідомив кореспондент «Волинських новин».
 
Проект мав на меті здійснення моніторингу практики видачі віз громадянам України консульством Республіки Польща. Соціологічна акція реалізовувалася в рамках Угоди про спрощення оформлення віз між Україною та ЄС.
 
Завдяки анкетам на виході із консульства Польщі в обласному центрі Волині опитали 40 осіб. Респондентами стали люди віком від 19 до 63 років. Важливим для проекту була оцінка громадянами України візового процесу.
 
Згідно з результатами опитування, лучани і гості міста, які виробляли візу, простояли у чергах від 20 до 1680 хвилин. Термін, за який розглядають заяви на отримання візових документів, становить не більше, ніж 30 днів із моменту подання відповідних паперів. Також респонденти добре оцінили професійну підготовку працівників консульства.
 
Довідково:
 Асоціація захисту прав молоді Волині подібний проект зреалізувала у 2004 році. Нинішнє дослідження є складовою частиною моніторингу візового процесу, розпочатого ще у 2002 році в рамках реалізації міжнародного проекту Фонду імені Стефана Баторія «Дружній кордон ЄС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus