USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку можна побачити Волинь у роки Другої Світової. ФОТО

11 Вересня 2009 08:54
В обласному державному архіві області (корпус №2) триває фото-документальна виставка, присвячена 70-річчю початку Другої Світової війни. Про це 10 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Виставка показує Волинь у роки війни. Документи зібрані по крупинці, – розповіла провідний спеціаліст держархіву Лариса Смернова. «Є в нас тут і списки населених пунктів, які були окуповані та визволені, є звіти партизанів, фотографії людей, які визволяли Волинь. Частина виставки присвячена початку війни, спогадам, листам», – додала вона.
 
За словами пані Смернової, є багато матеріалів, але всіх їх виставити нема можливості. «Але хто цікавиться – даємо документи на руки, і нехай читають», – сказала вона.
 
«Ви знаєте, коли читаєш спогади, то розумієш, що ті люди пережили. Спогади такі оптимістичні. Наприклад, йде 18-й день війни, а людина пише, що ми переможемо, що все добре. Було багато ентузіазму», – каже про власні враження Лариса Смернова.
 

 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus