USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на заваді боротьбі за чисте повітря став дощ

18 Вересня 2008 12:34
Через несприятливі погодно-кліматичні умови сьогодні, 18 вересня, лучани не дізнаються про рівень забрудненості повітря вихлопними газами автомобілів. Про перенесення акції «Чисте повітря» начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока розповів у телефонному  коментарі «Волинським Новинам».
Отож, на 18 вересня міська влада запланувала початок акції «Чисте повітря». Саме сьогодні мав запрацювати пункт контролю за викидами забруднюючих речовин від вихлопних газів автомобілів. Однак через дощ, за словами Бориса Сороки, подію перенесли на 19 вересня. Акцію розпочнуть о 10:45 на ВАТ «Волинь-Авто».
Довідково:
Про відтермінування акції «Чисте повітря» репортер «ВН» дізнався лише після телефонного дзвінка до пана Сороки. Однак до цього журналіст під дощем уздовж всієї вулиці Рівненської шукав місце події (оскільки в анонсі на сайті міськради не вказали конкретної адреси, а лише вулицю).
Подібні ситуації, коли подію з певних причин або переносять, або й узагалі відміняють, трапляються вже не вперше. Однак здебільшого відповідні служби не фіксують цих змін в анонсах заходів (про повідомлення про це телефоном вже й не йдеться). Невже це так важко?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мінона Показати IP 18 Вересня 2008 14:41
Та в тій міській раді один бардак розвели, ніякого порядку. І ще й написано на сайті - слідкуйте за анонсами.От якби вони самі за ними слідували!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus