USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку нагородили юних футболістів. ОНОВЛЕНО.ФОТО

6 Жовтня 2013 15:28
Міжнародний дитячий турнір з міні-футболу завершився у Луцьку. Більше 20 команд різних вікових груп відіграли матчі. Спонсором турніру виступив благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

У турнірі взяли участь команди з Луцька, Рівного, Івано-Франківська, Дубна, Володимира-Волинського, та Бреста, Республіки Білорусь.

Змагання тривали три дні, команди грали на трьох полях: у селах Лище й Підгайці та майданчику в Луцьку, що на вулиці Чорновола. Згідно з результатами матчів визначили переможців.

«Це був важкий турнір, бо багато команд, які були заявлені, з різних причин не приїхали», - розповів президент волинського футбольного клубу «Адреналін» (не плутати з розважальним комплексом) Андрій Харченко.

Команд нагородили кубками, а кожному гравцеві та тренерам вручили медалі. Окрім того, відзначили і найкращих гравців, воротарів, нападаючих та захисників. Вони також отримали пам’ятні подарунки.

«Нам ще пощастило з погодою. Добре, що цей майданчик на Чорновола, зі штучним покриттям. А якби почався дощ, то дітям, які грали на полях у Лищі та Підгайцях, було б тяжко. Ми дуже вдячні «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за спонсорство і комфортні умови для ігор», - розповів організатор турніру Микола Дендіберін.

У віковій групі 2005 року народження місця розподілилися наступним чином:

I місце – команда «Ніка» - Івано-Франківськ;
II місце - «Денді» - Луцьк;
III місце - «Адреналін» - Луцьк
.

2000-2001 роки народження:

I місце – команда «Юніор» - Івано-Франківськ;
II місце - «Адреналін» - Луцьк;
III місце - «Волинь» - Луцьк
.

2003-2004 роки народження:

I місце – команда «Буг-Сіті» - Брест (Білорусь);
II місце - «Волинь» - Луцьк;
III місце - «Зоря» - село Зоря
.

Згідно з результатами ігор, у віковій групі 2005 року народження, кращим воротарем визнали Петра Середу, кращим захисником – Влада Грабача, нападаючим – Захара Барилюка, кращим напівзахисником – Миколу Савича, кращим гравцем – Стаса Литвина.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus