USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку районі будують школу - треба 7 мільйонів. ФОТО

12 Квітня 2010 10:31
На будівництво 20-річного довгобуду вже витратили близько 1 мільйона 600 гривень.

Із 1992 року учні Баївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня навчаються у дитячому садочку. На першому поверсі розміщений дошкільний заклад, нині в дитячому садочку тісниться 147 дітей. А на другому - школа.

Ще два навчальних класів туляться у приміщенні, яке школа орендує у приватного підприємства за символічну плату.

Голова Баївської сільської ради Олег Шевчук розповів, що внутрішні роботи на довгобуді уже завершені на 70 %. Нова школа матиме два корпуси та спортзал. Навколо школи заплановані дитячий і спортивний майданчики. Вона розрахована на 220 школярів. Додамо, що в Баївську школу сьогодні ходять діти не лише із села Баїва, але із Городища-1 та Цеперіва.

«Наша школа найбільша неповна школа в районі. Якщо діти навчатимуться у новому приміщенні вона може стати повною. У класах навчається по 18-20 дітей», - сказав директор Олександр Соколов.

Голова Волиньради Анатолій Грицюк зауважив, що спробує переконати депутатів проголосувати за виділення 7 мільйонів гривень для добудови школи. Проте наголосив, що всі роботи слід підрахувати, аби потім не потрібно було виділяти додаткові кошти.

Будівництво навчального закладу здійснює луцька фірма «Контитенталь». Олег Шевчук стверджує: якщо кошти виділять у травні-червні, то будівництво можна завершити у січні-лютому. Зауважив, що Баївська сільська рада стала однією із небагатьох в Україні, яка сама стала замовником робіт.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus