USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку стартує нова соціальна програма

1 Липня 2008 17:28
За словами першого заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, департамент соціальної політики не може у повному обсязі спонсорувати потреби лучан. Щоб допомоги у вирішенні подібних питань, у Луцьку розроблять нову соціальну програму, – сказала пані Соколовська під час апаратної наради у мерії. Про це 1 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Усе частіше, за словами першого заступника міського голови Лариси Соколовської, лучани звертаються за допомогою у наданні їм коштів для операцій, лікування та інших потреб. Департамент соціальної політики не може у повній мірі задовольнити ці запити.
 «На сесію міської ради буде винесена ще одна програма», – зазначила пані Соколовська. Програма повинна бути логічною, у межах коштів та працювати на перспективу, – додала заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus