USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку вже є магазин виробів,створених руками особливих дітей.ФОТО

1 Листопада 2013 13:35
Магазин, який заохочує допомагати дітям з обмеженими можливостями, відкрився в обласному центрі. Про це повідомляє «Волинська правда».

40 діток займається в студії «Творчість», діє в Луцьку при церкві «Фіміам» уже 8 років – тут займаються неповносправні дітки. Вони створюють різноманітні вироби власними руками.

Тут діє і група допомоги матерям особливих дітей. Тому, щоб допомогти дітям з обмеженими можливостями реалізуватись, і на підтримку волонтерів, які опікуються цими дітками, вирішили відкрити магазин «3Roses».
Тут можна придбати ароматне мило ручної роботи, прикраси для волосся, іграшки, ортопедичні подушки, котрі зроблені руками дітей.

Найдужче, зі слів керівника студії «Творчість» Тетяна Добжанської, їм подобається робити пахучі вибори, наприклад, ароматизатори для приміщень. Також у магазині є і одяг власного виробництва, і квіти.

Гроші, котрі будуть виручені від продажу виробів, будуть спрямовані на підтримку студії та волонтерів, котрі допомагають їй.

До слова, символом студії є яскрава дівчинка на інвалідному візку. Цей логотип намалювала одна із вихованок студії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 1 Листопада 2013 13:39
адресу плиз
Адреса магазину Показати IP 1 Листопада 2013 15:09
Волі 58

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus