USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку жінка хотіла продати свого 9-місячного сина

11 Березня 2013 13:25
Продати свого 9-місячного сина за 20 тисяч доларів США планувала молода мешканка Луцька приблизно 30-річного віку.

Про це повідомив начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук під час прес-конференції 11 березня.

За словами Терещука, інформація про цей факт надійшла до працівників МВС Волині на початку лютого. Так, із відповідною заявою до правоохоронців звернулися мешканці Луцька.

«Ця жінка неодноразово ці наміри оголошувала своїм знайомим і пропонувала його купити за 20 тисяч доларів США», - зазначив Олександр Терещук. Тож правоохоронці почали встановлювати деталі справи і затримали жінку під час передачі дитини і отримання грошей.

В управлінні МВС відкрили кримінальне провадження щодо цієї справи, і наразі жінка за рішенням суду знаходиться на домашньому арешті.

Жінка пояснила свої дії матеріальним становищем. Мовляв, хотіла купити квартиру.

«Сім’я неблагополучна. Є старший син, якому 2,5 роки, знаходиться у бабусі. Фактично чоловік і жінка постійно вживали спиртні напої, жили за рахунок дотації держави, яку отримували на одного неповнолітнього сина і на другого», - додав Терещук.

Наразі ж 9-місячну дитину помістили у спеціалізований заклад, з нею працюють вихователі та психологи.
Окрім того, правоохоронці продовжують встановлювати обставини справи і факт причетності до справи чоловіка горе-матері.

«Є людина, яка хотіла придбати. Все розслідується», - зауважив головний міліціонер Волині.

«Справа буде направлена протягом двох місяців до суду», - підсумував Олександр Терещук. Так, жінку може очікувати покарання від 8 до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
статист Показати IP 11 Березня 2013 15:42
Загальна міліцейська проблема в Україні - з нічого зробити щось і поставити галочку. Це - про статистику. Словом - зробити з горобця рептилію і показати, що він (вона) - дуже небезпечні. Було б добре, якби побільше галочок ставилось про розкриті злочини, коли немічну бабусю вбивають за 20 гривень жалюгідної пенсії.
мама Показати IP 11 Березня 2013 16:12
а чому автор не висвітлив прізвище та імя горе-мамаши. "Країна повинна знати своїх героїв" Тим більше наш Луцьк - велике село, слава швиденько про цю "бізнесменшу" розійдеться, хай буде наука всім на майбутнє - привселюдний позор і ганьба. Бідна дитинка, вона в чому завинила? Дожились блін, своїх рідних діток продаємо, на квартири міняємо, весь світ з нас сміється, а нас рятувати треба, НЕГАЙНО.
Олежик до мама Показати IP 11 Березня 2013 21:23
Спасєніє утопающєва дєло рук самаво утапающєва...ну чи якось так... Поки з "голубокрових" самі щастя ножами і вилами не виб"ємо - ніхто нас не врятує...
ірина Показати IP 12 Березня 2013 00:39
забилаби цю сволоту голими руками і перед тим їй те місце звідки це дитятко взялося цементом залила.
Оксана Показати IP 12 Березня 2013 13:08
Я з вами згідна, так потрібно з усіма такими мамашами робити. А імена батьків вчора по Аверсу передавали в новинах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus