USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Любомлі через пірсинг на носі засудили іноземців

9 Липня 2010 17:06
Любомльським судом притягнуто до відповідальності 22-річного громадянина Нідерландів та 30-річну сомалійку - голландець сприяв сомалійці незаконній поїздці через український кордон в пункті пропуску «Ягодин».

Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

30-річну пасажирку поїзда «Київ-Берлін» затримали в пункті пропуск «Ягодин» із чужим нідерландським паспортом.

Викрити порушницю допомогло те, що у неї був пірсинг на носі зліва, а у особи на фото – справа. В ході слідства з’ясувалося, що африканка та її спільник причетні до кількох злочинів.

За незаконне заволодіння документом жінку оштрафували на 850 гривень. А громадянина Нідерландів за сприяння її незаконному вояжу ув’язнили на півроку.

Заодно, Любомльський суд на два роки позбавили волі 28-річного громадянина Франції, який допомагав незаконно перетнути кордон України 25-річному громадянину Конго.

Вони обоє їхали в Польщу поїздом «Київ-Варшава». На контроль громадянин Конго пред’явив співробітникам пункту пропуску «Ягодин» паспорт чорношкірого француза, а той в свою чергу - чужий французький документ зі своїм фото.

Як виявилося, француз власноруч віддав своєму попутникові паспорт і пояснив, як вести себе під час контролю. Любомльський районний суд Волинської області визнав громадянина Франції винним в організації незаконного переправлення африканця через кордон та у використанні завідомо підробленого документа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus