USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У неділю водії в Україні їздитимуть з увімкненими фарами

15 Листопада 2013 18:55
Департамент Державної автоінспекції МВС України звернувся до всіх водіїв з проханням 17 листопада, в день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод, ввімкнути світло ближніх фар на транспортних засобах і тим самим вшанувати пам'ять загиблих у ДТП.

Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

У відомстві також зазначили, що щорічно в світі в ДТП гинуть понад мільйон 200 тисяч осіб, а близько 50 мільйонів отримують травми.

Нагадаємо, на початку червня цього року експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) повідомляли, що Україна має показник смертності на дорогах до 15 осіб на 100 тисяч населення.

При цьому в організації встановили, що на дорогах країни найчастіше гинуть пішоходи (38% від усіх загиблих) і водії легкових автомобілів. Також експерти ВООЗ раніше попереджали, що якщо не вжити термінових заходів, то до 2020 року аварії на дорогах стануть однією з головних причин смертності у світі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus