USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Рожищах ЖКГ хотіло незаконно відключати опалення, - АМКУ

25 Лютого 2011 12:40
Рожищенське підприємство ЖКГ укладало зі споживачами неправомірні договори щодо надання ними житлово-комунальних послуг.

Як розповіли у Волинському відділенні Антимонопольного комітету України, підприємство ЖКГ під час укладання типового договору зі споживачами вказало умови, які суперечать українському законодавству.

«Зокрема, підприємство згідно з цим договором залишало за собою право відключити гарячу воду, опалення та інше, якщо споживач не буде платити за комунальні послуги більше ніж 3 місяці», - розповів заступник голови обласного відділення АМКУ Сергій Луговий.

Однак, за словами посадовця, така умова прямо суперечить законодавству України, і її обґрунтування не можна знайти у жодному нормативному документі.

Відповідальність за порушення антимонопольники поклали на виконавчий комітет Рожищенської міської ради, який не зміг належним чином проконтролювати роботу місцевого ЖКГ.

Тепер виконком повинен припинити порушення та привести договори у відповідність до вимог законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бандура Показати IP 26 Лютого 2011 13:40
Саме смішне те, що в Рожищі централізовано опалюються тільки кілька приміщень бюджетних установ, а централізованого постачання гарячої води тут ніколи не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus