USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

У селі Корсині Рожищенського району процвітає мафія?

21 Серпня 2008 14:06

До першого заступника голови ОДА Віталія Заремби звернулась мешканка села Корсині Рожищенського району Марія Псалтира із проханням вирішити питання надання майна, яке за словами жінки, «місцева влада забирає собі», розвиваючи свій бізнес у селі. За словами пані Псалтирі, «це є мафія». Про це 21 серпня інформує кореспондент «Волинських Новин».
Як сказала Марія Псалтира, із питанням надання майна на 20 тисяч гривень, яке було на балансі ДСП, жінка зверталась ще 2 роки тому. Тоді їй сказали трохи почекати, а коли вона знову туди звернулись - то «було уже все продано». Також жінці не надали млин, який та обрала для користування. «Його передали у користування людині із іншого села, яка не подала документів і не має грошей», - поскаржилась пані Марія.
«Це є мафія. Їх там 8 чоловік, самі встановлюють ціни, мелять муку, а гроші кладуть собі у кишеню», - додала жінка.
Віталій Заремба пообіцяв об’єктивно розібратись із цією скаргою та вирішити питання. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 14:37
Звернулася бабка боротись з мафією до головного волинського мафіозі!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 14:44
Бабку внєдрило СБУ. Вона знає шо робить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus