USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У суді не повірили, що Тимошенко хвора

14 Грудня 2011 13:27
Апеляційний суд Києва не звільнив з-під варти екс-прем’єр-міністра України, лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко. Рішення про це оповістила суддя Олена Сітайло.

Про це повідомляє РБК-Україна .

«Колегія суддів ухвалила: відмовити в клопотанні адвоката Миколи Сірого про зміну запобіжного заходу його підзахисній на будь-який інший, не пов’язаний з утриманням під вартою», – заявила Сітайло.

Суд послався на те, що захист не надав суду доказів про поганий стан здоров’я Тимошенко. Таким чином, на думку суду, немає підстав для зміни запобіжного заходу колишньому прем’єрові.

Раніше Сірий заявив клопотання про зміну запобіжного заходу його підзахисній на будь-який інший, не пов’язаний з утриманням під вартою. Захист заявив, що Тимошенко необхідно надати можливість поправити здоров’я і взяти участь у судовому засіданні. Прокурори виступили проти заявленого клопотання.

Адвокат Юрій Сухов заявив клопотання про повторне проведення попереднього слухання апеляції Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2011 23:02
Професіонал - э професіонал. "За гратами" і то "марку тримає"! Ну яка розумна людина може повірити любій іншій людині, якщо та кричить що болить, а обстежитись та лікуватись відмовляється?
Хатуль Мадан Показати IP 14 Грудня 2011 23:11
кажуть, це у неї ломка кокаїнова. хз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus