USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У трьох мисливських господарств Волині суд забрав угіддя

21 Листопада 2013 15:49
Прокуратура області повертає державі незаконно надані в користування мисливські угіддя, - повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Прокурор Волинської області звернувся до суду з позовом про скасування незаконного рішення Волинської обласної ради про надання мисливських угідь площею 685 гектарів у користування трьом господарюючим суб’єктам.

Ці мисливські угіддя були надані на 25 років у користування Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Стохід Козацький», ТзОВ «Веста – М» та Малому приватному підприємству «Вероніка» без погодження з належними землекористувачами.

Надання угідь було погоджено, як землекористувачем, Ковельським спеціалізованим лісогосподарським акціонерним товариством «Тур», яке на ці землі не мало правовстановлюючих документів, передбачених Земельним кодексом.

Волинський окружний адміністративний суд задовольнив позов прокурора області та скасував незаконне рішення обласної ради в частині надання мисливських угідь згаданим суб’єктам господарювання.

Мисливські угіддя повернуть у мисливський резерв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus