USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Волинській УНП не роблять трагедії із втрати голови

7 Липня 2008 15:00
Депутат Волинської облради від УНП Микола Пасаман зазначив, що в цій політичній силі не роблять трагедії зі вступу низки членів партії до Єдиного Центру. Про це пан Пасаман розповів 7 липня у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
 
За словами пана Пасамана, поява нової фракції в облраді (до ЄЦ вступили як мінімум три депутати Волиньради) – неможлива. Адже у разі виходу із «материнської» фракції народні обранці втрачають депутатські мандати. Водночас, на думку представника УНП, ймовірною є поява депутатської групи «ЄЦ» на кшталт груп «За здоров’я» чи «Культура».
 
«У нас навряд чи виникнуть і різнобійні голосування. Адже і «ЄЦ», і УНП, і «НУ» декларують підтримку Президента Ющенка», – додав Микола Пасаман.
 
Довідково:
 
Голова ВОО УНП, заступник голови Волиньради Борис Загрева вступив до політичної партії «Єдиний Центр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus