USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинських спортсменів-рятувальників – срібло всеукраїнських змагань

22 Червня 2009 14:06
Минулого тижня у місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині відбувся 18-й Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. Про це 22 червня інформують «Волинські Новини».
 
У змаганнях, що проходили на стадіоні «Металург», взяли участь понад триста спортсменів. 31 команда учасників змагань представляла усі обласні підрозділи України та навчальні заклади системи МНС.
 
За повідомленням центру пропаганди ГУ МНС України у Волинській області, спортсмени виборювали  першість у шести категоріях: подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі висувною драбиною у вікно третього поверху навчальної вежі та підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху навчальної вежі, двоборстві, бойовому розгортанні, а також у пожежній естафеті.
 
Волинські спортсмени демонстрували належний рівень підготовки та високі результати: перше загальнокомандне місце у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та друге – у двоборстві. Традиційно у цих видах пожежно-прикладного спорту показав відмінні результати багаторазовий чемпіон майстер спорту міжнародного класу Юрій Сафатюк, а його колега Ігор Чуруксаєв виборов срібло у особистому заліку під час подолання 100-метрової смуги з перешкодами.
 
За результатами першого дня змагань трійка лідерів розподілилася таким чином: Одеська, Волинська та Миколаївська області. Незважаючи на перерозподіл сил на подальших етапах змагань, у підсумку на п’єдесталі пошани команди вишикувалися саме у такому порядку.
 
«Волинські спортсмени-прикладники спроможні на ще вищі результати, – наголосив начальник ГУ МНС у Волинській області Володимир Грушовінчук. – Попереду – виснажливі тренування та ретельні підготовка до змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту, що відбудуться у серпні в Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus