USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Учасники Всеукраїнської велоестафети завітали до Луцька. ФОТО

5 Вересня 2012 12:52
Велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!» зустрічала вчора Волинь. Урочистості з нагоди зустрічі спортсменів відбулися на Театральному майдані Луцька.

Про це повідомляють організатори дійства.

Учора, 4 вересня, на кордоні з Львівською областю, зокрема в селі Журавники Горохівського району, Волинь тепло і привітно зустрічала понад 80 велосипедистів з Хмельницького, Вінниці, Закарпаття, Чернівців, Тернополя, Івано-Франківщини та Львівщини.

У Луцьку урочиста зустріч учасників велоестафети відбулась на Театральні площі, де велосипедистів зустрічали представники влади, фізкультурно-спортивної громадськості та засобів масової інформації.

Привітали велосипедистів та побажали успіхів у дорозі заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, заступник голови обласної ради Юрій Лобач та перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Під час урочистостей відбулося вручення капітану команди Василю Ющику прапора Волинської області для пронесення його маршрутом і встановлення під час фінішу 8 вересня в Києві на майдані Незалежності.

Перед початком та після зустрічі велоестафети обласний та міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели змагання серед дітей підліткових клубів за місцем проживання з настільного хокею та флорболу.
Сьогодні, 5 вересня, учасники велопробігу продовжили рух до кордону з Рівненською областю.

Варто зауважити, що Всеукраїнський та обласні центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Державної служби у справах сім’ї, молоді та спорту проводять Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!» з нагоди Дня фізичної культури та спорту вже восьмий рік поспіль.

Цей захід охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти їдуть з Тернополя, Хмельницького, Вінниці, Севастополя, Луганська та Одеси. Загальний кілометраж маршруту в середньому становить 5000 кілометрів.

За статистикою, Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» є наймасовішим європейським велопробігом, в якій бере участь понад 350 учасників різних вікових категорій.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus