USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Удома влаштував склад контрабанди. ФОТО

7 Травня 2012 11:04
Чоловік зберігав у своїх господарських приміщеннях товари, які готувалися для контрабанди. Каже, хотів підзаробити.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Інформацію про те, що мешканець села Піща зберігає у себе в господарстві контрабандні цигарки, отримали працівники міліції Шацького РВ УМВС, проводячи подвірний обхід.
Тож дільничні інспектори міліції Анатолій Денисовець і Сергій Прокопчук разом із оперуповноваженим сектору карного розшуку Романом Сидоруком навідалися в гості до господаря Віктора.
Як розповів виконуючий обовʼязків начальника Шацького РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Гуменчук, отримавши письмовий дозвіл господаря на огляд його помешкання, у літній кухні виявили 18 ящиків тютюнових виробів «Фест» із акцизними марками Республіки Білорусь.
Згодом чоловік повідомив, що до нього звернулися невідомі особи і попросили, аби він якийсь час зберігав цей товар. Звісно, за таку послугу пообіцяли заплатити. Тож господар не відмовив.
Нині вилучений товар передано митникам. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дідо Показати IP 7 Травня 2012 13:28
Навіщо передали митникам? Не думаю що вони курять таке г
агент007 Показати IP 7 Травня 2012 15:14
лох, що дав дозвіл на огляд. Без санкції суду чи прокурора не мали права проводити огляд. Здається мені, що "отримали письмовий дозвіл господаря на огляд його помешкання" уже після виявлення товару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus