USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

UEFA вимагає додаткових гарантій від Донецька

23 Вересня 2009 14:51
Європейська футбольна федерація вимагає аргументів, що нове летовище дійсно буде завершене до 2012 року, – інформують «Волинські Новини».
Європейська футбольна федерація (UEFA) очікує від властей Донецька додаткових гарантій побудови нового летовища в місті до початку Євро-2012.
Як передає УНІАН, про це сказав директор у справах Євро-2012 Мартін Каллен, який з 19 по 23 вересня перебував з візитом в Україні.
Мартін Каллен під час перебування у Донецьку позитивно оцінив презентацію проекту будівництва нового летовища, відзначаючи, що проект необхідно успішно та своєчасно реалізувати.
Представник UEFA позитивно оцінив розподілення проекту на два етапи, перший із яких треба завершити до початку Євро-2012, а другий вже після завершення чемпіонату
Вартість проекту нового летовища 1,3 мільярда гривень, з яких 1,1 мільярда гривень планується виділити з державного бюджету, 200 мільйонів гривень з бюджету області та 60 мільйонів гривень з міського бюджету Донецька.
Пропускна спроможність нового терміналу має становити 3 тисячі пасажирів на годину.
Щороку летовище, будівництво якого планується розпочати 1 жовтня цього року, зможе обслуговувати 6 мільйонів людей.
Як повідомляв УНІАН, місцева влада Донецька під час презентації проекту летовища запевняла, що він буде споруджений у передбачені раніше строки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus