USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Україна планує розірвати сухопутний коридор РФ із Кримом до зими, – ГУР

18 Вересня 2023 10:22
Сили оборони можуть встигнути розірвати сухопутний коридор Росії з окупованим Кримом до настання зими.

Про це 17 вересня заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов, пише The Economist.

«Операцію з переривання сухопутного зв’язку між Росією та анексованим Кримом може бути завершено до приходу зими», – сказав він.

Він зазначив, що Україна, можливо, вже задіяла обмежену кількість своїх резервних військ, але Росія зараз перебуває у відчаї, і «задіяла недостатньо сильні резерви, які вона не планувала розгортати до кінця жовтня».

«Всупереч тому, що Російська Федерація декларує, вона не має абсолютно ніякого стратегічного резерву», – підкреслив очільник ГУР.

Говорячи про темпи контрнаступу, Буданов вказав, що повільний темп просування проти окопаного і добре підготовленого ворога – це просто відображення реальності.

«Олівець сильний чи слабкий? Це залежить від того, як на нього дивитися». Контрнаступ триває. В України ще є час. До настання брудного сезону ще більше місяця. І це факт«, – сказав головний розвідник.

Контрнаступ ЗСУ «не провалився», а має послідовний характер. Про це у неділю, 17 вересня, заявив глова Об’єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus