USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна отримала 6 зірок від УЄФА

15 Травня 2009 17:18
Україна отримала найвищу оцінку Європейського футбольного союзу (УЄФА) за поширення масового футболу в державі. Про це 15 травня повідомляють «Волинські Новини».
«На засіданні виконкому УЄФА Україна отримала шість зірок по Хартії масового футболу», – заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс під час зустрічі 14 травня представниками Американської торговельної палати України в рамках підготовки Євро-2012.
Він додав, що це найвища оцінка УЄФА, яку в Європі мають всього шість країн – Німеччина, Англія, Шотландія, Норвегія, Нідерланди та Україна. За словами Суркіса, це свідчить про те, що ФФУ займається масовим футболом не менше, ніж професійним.
Метою таких зусиль, зазначив він, є виявлення і відбір талановитих молодих людей для їх майбутньої підготовки та участі у професійному футболі.Також це дасть змогу створити в Україні потужну футбольну збірну, у тому числі й до Євро-2012, – пише сайт ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus