USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українська армія звільнила з полону 13 бійців АТО

14 Серпня 2014 17:17
Українська армія здійснила на Луганщині операцію із звільнення бійців, які потрапили, в полон до терористів. В результаті операції визволили 13 військовослужбовців.

Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на повідомлення начальника прес-центру управління оперативного командування "Північ" підполковника Анатолія Прошина.

«Cпільно з представниками організації ветеранів Афганістану, бійцями батальйону «Айдар» родинам, матерям, батькам, повернуть 13 військовослужбовців, 11 з яких є військовослужбовцями військової частини, яка дислокується на Львівщині, а 2 - на Хмельниччині», - додав він.

«Групу офіцерів з боку оперативного командування «Північ» із визволення військовослужбовців очолював полковник Володимир Яцентюк», - додав Прошин.

Він сказав, що були звільнені: Левченко В’ячеслав, Андрій Чулаєвський, Богдан Василів, Михайло Карпляк, Сергій Дубровський, Володимир Гамов, Юрій Маруняк, Олег Марцинюк, Роман Задорожний, Іван Гулик, Володимир Гнедашов.

Також звільнені двоє жителів Хмельниччини В'ячеслав Воловик, Олександр Луговий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dh Показати IP 14 Серпня 2014 17:33
обміняли на полонених сепаратистів, якщо по правді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus