USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські нардепи розповіли, чи отримуватимуть тисячу за вакцинацію та на що витратять

25 Грудня 2021 23:19
Більшість народних депутатів заявили, що не мають наміру отримувати тисячу гривень за вакцинацію від COVID-19. Частина нардепів розповіли, що не потребують цих грошей, а деякі навіть розкритикували таку ініціативу влади.

З десятка опитаних депутатів лише один нардеп від партії «Слуга народу» Данило Гетманцев розповів, що хоче витратити ці кошти на книги, про це йдеться у сюжеті 24 каналу.

Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко розповів, що не планує отримувати тисячу гривень за вакцинацію. За його словами, зрозуміліше буде перенаправити ці кошти на ліки для людей похилого віку.

Депутат від «ОПЗЖ» Ілля Кива розкритикував ідею влади виплачувати гроші за вакцинацію.

«Це ще одна профанація і дурість. Я не граю в спортлото, тим більше... Знаєте як: не сідай за стіл із шулерами», – сказав Кива.

Ще один нардеп від «Слуги народу» Данило Гетманцев заявив, що хоче витратити 1000 гривень за вакцинацію виключно на книги.

У свою чергу колеги Гетманцева по фракції Максим Бужанський, Олександр Качура, Богдан Яременко розповіли, що не отримуватимуть цієї тисячі гривень. Нардепи з однаковою риторикою заявили, що в Україні є люди, яким ці гроші потрібніші.

Народний депутат від «Європейської Солідарності» Михайло Бондар розповів, що не вакцинувався, тому що легко переносить COVID-19. Крім того, він додав, що не зареєстрований в додатку Дія, оскільки не хоче, щоб його дані були загальнодоступні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 26 Грудня 2021 10:33
Перший раз Кива шось сказав порядне. Може він не те вколов .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus