USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Українські розвідники повернули з полону в Сирії шістьох жінок та дітей

17 Березня 2023 15:25
Співробітники ГУР МО України провели операцію із визволення з полону та евакуації громадян України, яких утримували в жахливих умовах на території Сирії.

Воєнні розвідники повернули додому двох українських жінок та шестеро дітей. Сьогодні вночі вони перетнули державний кордон, інформують у відомстві.

«Навіть в умовах російської агресивної війни Україна не забуває про своїх громадян у біді та прийде на допомогу в будь-якій точці земної кулі», – наголошують в ГУР.

Нагадаємо, для українців за кордоном створили корисний застосунок I’m Ukrainian. Він призначений для того, щоб зробити їхнє життя за кордоном комфортнішим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 17 Березня 2023 16:05
На фото - справжні щирі українки в національних українських костюмах, наскільки розумію) Зрозуміло що держава має зобов'язання перед своїми громадянами, в т.ч. щодо їх захисту за кордоном. Але затіювати цілі пошуково-рятувальні операції, кидати купу ресурсів і роботи людей (ГУР МО думаю і на території України роботи - на роки вперед без вихідних). І в результаті привезти пару бабів, які пригоди на свого вареника вирішили пошукати десь за тридев'ять земель і відчути східний колорит на смак... Такоє, як на мене...
Джура Показати IP 17 Березня 2023 19:31
Це майбутні бомбочки, вони такі українці як я ескімос.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus