USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українці зможуть дозволити собі квитки на «Євро-2012»

3 Січня 2011 12:39
Середньої зарплати в Україні вистачить на відвідування шести матчів Євро-2012, включно з фіналом.

Про це заявив віце-прем’єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, повідомляють «Подробиці».

Відповідаючи на питання про те, скільки можуть коштувати квитки на матчі Євро-2012, чиновник заявив: «Я не можу розкривати таємницю УЄФА… Можу лише сказати, що сьогоднішньої середньої зарплати вистачить на відвідування шести матчів, включно з фіналом».

При цьому віце-прем'єр підкреслив, що мова йде не про квитки VIP-категорії.

Тому Колесніков рекомендував уболівальникам, які обговорюють тему цін на квитки на форумах в інтернеті, не лякати один одного можливими цінами.

«Це правда, що квиток на фінал чемпіонату світу в Йоганнесбурзі міг коштувати 7,5 і 10 тисяч, але мова йшла не про звичайних вболівальників. Повірте, українці зможуть на свою зарплату відвідати матчі Євро», - підкреслив віце-прем'єр.

Крім того, УЄФА пом'якшила умови попереднього договору, який стосується маркетингових рекомендацій для міст України, які будуть приймати матчі Євро-2012. Зокрема, новою версією домовленостей передбачено виділення УЄФА коштів на рекламу турніру і підготовку фан-зони, а також пільги на квитки на матчі для міст-господарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валодя Показати IP 3 Січня 2011 12:50
звичайно,а що нам українцям,взяв зарплату подивився матч ,і цілий місяць запаси сальця доїдатимемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus