USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україну чекає ще одне Євро

19 Грудня 2011 16:49
За чемпіонатом Європи з футболу 2012 року Україна проведе й баскетбольну континентальну першість.
Повідомляє інформаційний сервер «Україна 2012».
Про це стало відомо у неділю, 18 грудня, в німецькому Мюнхені під час засідання Міжнародної баскетбольної федерації (FIBA).
Про таке рішення членів ради FIBA оголосив президент організації Олафур Рафнссон. «Я хотів би привітати Україну і українську делегацію, до складу якої, аби підтримати заявку, увійшли чимало поважних осіб. Я думаю, Україна має все, аби успішно провести цей чемпіонат», – відзначив Олафур Рафнссон.
У свою чергу віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, який очолював українську делегацію в Мюнхені, від імені всієї країни подякував FIBA за це рішення.
Поєдинки фінальної частини чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року на першому етапі приймуть Дніпропетровськ, Донецьк, Київ та Харків, а на другому, фінальному, раунді – Львів, Одеса та столиця України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чэтатель Показати IP 19 Грудня 2011 16:53
підпис до фото "Мужики берегите яйца" з любов"ю Ваш МТС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus