USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«Укрпошта» випустила марку, присвячену українській розвідці

30 Червня 2023 22:46
30 червня, у річницю звільнення острова Зміїний, перелік поштових марок Укрпошти поповнився новим випуском – «Головне управління розвідки Міністерства оборони України». Поштові марки, присвячені українським розвідникам, які вкрай мало говорять про свою роботу, проте реалізовують масштабні спецоперації та завдання, забезпечуючи безпеку, національні інтереси та територіальну цілісність нашої держави.

Про це повідомили в пресслужбі «Укрпошти».

«Укрпошта» системно підтримує українську армію та наших захисників. Сьогодні ми запускаємо нову марку, яку присвячуємо справжнім героям під прикриттям – розвідникам України. Марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» – благодійна, кошти з неї збираємо на ударний морський дрон. Тому заохочуємо вас приходити до поштамтів або замовляти марку онлайн, поповнювати колекцію та всією країною допомагати армії російських окупантів«, – прокоментував генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Читати ще: Українську марку «Русскій воєнний корабль, іді…» визнали найкращою за 2022 рік

Як повідомлялося раніше, поштовий випуск – благодійний. Кошти від продажу нової марки підуть на придбання морського дрону, який захистить українців від російських ракет, запущених з ворожих кораблів.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон. До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку. Випуск здійснено за сприяння ГУР МО України.
Поштові набори «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon.

Як повідомлялося, з 1 липня «Укрпошта» збільшує час роботи відділень, більшість яких працюватимуть «максимально можливий час» і будуть відчинені у вихідні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus