USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Укрпошта закликає привітати бійців з Новим роком

6 Грудня 2014 18:44
Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Відтак, для дієвої підтримки бойового духу солдатів та формування у них відчуття підтримки з боку народу України, 5 грудня національний оператор поштового зв’язку Укрпошта спільно з Міністерством оборони України оголошує Всеукраїнську акцію «Привітай солдата з Новим роком».

Укрпошта закликає всіх небайдужих допомогти бійцям АТО теплими речами (светрами, шкарпетками, термобілизною), продуктами харчування (локшиною швидкого приготування, крупами), засобами особистої гігієни (вологими серветками, зубною пастою, станками для гоління) та звісно, листівками з теплими словами. Листи і всі зібрані речі будуть доставлені хлопцям, які захищають нашу Батьківщину особисто в руки!

Всі охочі взяти участь в акції мають надіслати листівки та посилки на адресу: 01001, вул. Хрещатик, 22, УДППЗ «Укрпошта», з поміткою «Привітання солдату».

Підтримайте наших бійців разом!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus