USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Уряд вимагає». Тернопіль погодився посилити карантин

10 Січня 2021 20:27
Тернопіль все-таки дотримуватиметься правил посиленого карантину, який триватиме в Україні з 8 по 24 січня.

Про це заявив мер міста Сергій Надал, пише НВ.

За його словами, з 8 січня, коли в Україні розпочався локдаун, Тернопіль функціонував у звичному режимі. Проте їхня «пропозиція урядом не була підтримана», каже Надал.

«Ситуація з захворюваністю на коронавірус у кожному місті різна. У Тернополі вона не є критична. Однак Кабінет Міністрів вимагає дотримання локдауну одночасно в усіх містах України», – сказав мер міста.

Надал наголосив, що школи «змушують» перейти на дистанційне навчання до 24 січня, але садочки для дітей будуть відкриті. Він додав, що в Тернополі працюватимуть ті підприємці, робота яких дозволена постановою уряду.

Напередодні Надал заявив, що поліція почала масово штрафувати підприємців Тернополя через недотримання посилених карантинних обмежень.

6 січня мер міста заявив, що місто не вводитиме локдаун. Наступного дня він пояснив це рішення тим, що в місті скорочується кількість інфікованих коронавірусом, і запевнив, що якщо протягом наступних днів кількість хворих зросте, то локдаун все-таки введуть.

Раніше Тернопіль відмовлявся запроваджувати карантин вихідного дня в листопаді 2020 року, а у вересні не став застосовувати обмеження червоної зони карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
до "держави" Показати IP 10 Січня 2021 20:44
Як ти ставишся до Мене, стільки податків і отримаєш!
Николай Показати IP 12 Січня 2021 01:39
А Тернополь что особенный?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus