USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уряд заборонив аптекам підвищувати ціни на ліки проти грипу

30 Жовтня 2009 17:25
Сьогодні Кабінет Міністрів України попередив аптекарів, що позбавлятиме їх ліцензій, якщо в продажі не буде мінімального пакету лікарських засобів для профілактики та лікування грипу. Про це повідомляють «Волинські новини».
Державні контролюючі структури без вагань закриватимуть аптеки, де завищені ціни на протигрипові ліки.
«Від сьогодні під контроль беруться всі аптеки… Буде встановлений мінімальний пакет, який повинен бути в кожній аптеці, що стосується профілактичних засобів, ліків, а також масок, які захищають дихальні шляхи», - зазначила на сьогоднішньому позачерговому засіданні уряду прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.
За наказом уряду, ціни на ліки повинні залишитися на рівні тих, що були тиждень тому, інформує Укрінформ.
«Якщо в якійсь аптеці не буде необхідного набору ліків, захисних і профілактичних засобів, якщо буде хоча б на одну копійку посунена вартість, у таких аптек будуть забиратися ліцензії», - наголосила прем\'єр-міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 30 Жовтня 2009 18:41
До жопи попередження Уряду в аптеках вже нема навіть марлевих повязок, а будуть вони замість 0,9 грн. від 10 грн. за шт. Міністр охорони здоровя і Премєр мають подати у відставку бо ще весною вони знали про загрозу пандемії в Україні на осінь, але замість реагування вибрали позицію чекання і навіть після перших трагічних випадків міністерство заявляло що поріг не перевищений. Мають понести хочаб політичну (хоча смерті людей потягнуть і на кримінальну- не вжиття заходів щодо забезпечення безпеки громадян в масовому масштабі)відповідальність винуватці. Це і є демократія і відповідальність.
jgjgj Показати IP 30 Жовтня 2009 21:17
сміливо сьогодні можна всі аптеки в Луцьку позбавляти ліцензії- ліків нема!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus